Steengoed in (Sier)bestrating

6 dagen per week geopend

Snelle levering

400 likes op Facebook

Mekro Bestratingen bekijkt samen met u wat de beste oplossing is en wat het beste bestratingsmateriaal is voor uw project. Wij bestraten niet alleen oppervlaktes, maar zullen van tevoren bepalen of de grond geschikt is voor de opdracht die uitgevoerd gaat worden. Grondverzet is dan het begrip dat hierbij om de hoek komt kijken.

Grondverzet
Soms is het nodig om een bepaalde hoeveelheid grond te verplaatsen. Dit kan nodig zijn wanneer er een uitgraving of een ophoging van grond plaats gaat vinden. Het kan ook gebeuren dat dit een combinatie van beide is; zowel uitgraving als ophoging. Met dit grondverzet kan er uiteindelijk een weg of ander constructie worden gebouwd op diezelfde plek. Mekro Bestratingen biedt ook deze grondverzet service aan. Zoals ook bij andere bestratingsprojecten, voeren wij deze klussen met uiterste precisie uit en zorgen we dat er kwaliteit geleverd wordt. Onze vakmensen gaan pas aan de slag wanneer er een gedegen plan van aanpak klaarligt, zodat zij weten wat er precies aan grondverzet gedaan gaat worden. Hierbij horen ook de nodige nauwkeurige metingen.
Op een vlak terrein wordt het grondverzet bepaald door een meting van het lengteprofiel. Op een licht geaccidenteerd terrein zal Mekro Bestratingen ook metingen van het dwarsprofiel uitvoeren. Dit is noodzakelijk om tot een goede bepaling van het grondverzet te komen. Het is namelijk zo dat hoe grilliger het terrein is, hoe dichter de dwarsprofielen bij elkaar horen te liggen voor een goed resultaat. Mekro Bestratingen heeft voor de diverse bestratingsklussen machines, apparaten en gereedschappen in haar bezit om de klus te klaren. Het grondverzet dat wordt uitgevoerd door ons, zal dan ook plaatsvinden met grondverzetmachines van de beste merken. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen u dan ook garanderen dat hierdoor het grondverzet probleemloos en met de beste kwaliteit uitgevoerd zal worden. Als u graag een indruk krijgt van onze vorige projecten, of als u gewoon wat meer wilt weten over onze aanpak omtrent grondverzet, kom dan eens langs.