Steengoed in (Sier)bestrating

6 dagen per week geopend

Snelle levering

400 likes op Facebook

Bij het selecteren van de juiste producten voor onze bestratingsprojecten doen wij uitgebreide research naar de mogelijkheden die er bestaan op het gebied van in- en verkoop van bestrating.

Inkoop bestrating
Veel klanten weten ons te vinden voor het bestraten van hun wandel- en fietspaden, terreinen, opritten en dergelijke. Dit succes hebben wij te danken aan ons brede assortiment. Daarnaast zijn de prijzen ook nog eens een meevaller. Kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is wat u van Mekro Bestratingen kunt verwachten. Wij weten waar onze producten vandaan komen. En dat is een plus! Zodoende weten wij welke steen het meest geschikt is voor een bepaalde oppervlakte. Wij stellen dus de kwaliteit van onze producten persoonlijk vast. We weten de juiste leveranciers te vinden die betrouwbaar zijn en dan ook altijd de beste producten aan ons leveren. Regelmatig zijn we tijdens de inkoop van bestrating op zoek naar de beste producten, die qua vormgeving en kleur aansluiten op de Nederlandse markt.

Verkoop bestrating
Voor de verkoop van bestrating bent u bij Mekro Bestratingen aan het juiste adres. U kunt bij ons alle type materialen kopen die u nodig heeft voor uw bestrating. Van authentieke kinderkopjes tot aan de klassieke stoeptegel; u zult het vinden bij ons. In alle kleuren en maten bieden kunnen onze vakmensen u de juiste producten aanbevelen. Het is daarnaast goed om te weten dat op deze website regelmatig aanbiedingen geplaatst worden. Het kan zijn dat er een actie online is van zeer mooie waaltjes. Wees er dan snel bij! Stenen die 100 jaar geleden gelegd zijn en nog zo’n goede kwaliteit hebben, zijn gewild. Dat kleine beetje authentieke slijtage maakt de steen juist weer prachtig. De kenners weten ons dan ook te vinden. Houd onze website dan ook goed in de gaten voor leuke aanbiedingen met betrekking tot de verkoop van bestrating en speciale producten!