Steengoed in (Sier)bestrating

6 dagen per week geopend

Snelle levering

400 likes op Facebook

Wist u dat het bestraten van grote oppervlakten tegenwoordig machinaal kan gebeuren? Machinaal bestraten heeft een aantal voordelen ten opzichte van het ouderwetse handwerk. Ten eerste kost het minder tijd om met een machine te bestraten dan met de hand. Voor de mensen die werken met de machine, is het fysiek minder zwaar en kunnen zij meer en langer werk verzetten dan wanneer zij alle stenen en tegels met de hand moeten leggen. Bovendien zorgt de machine ervoor dat de stenen precies op de juiste afstand en in een rechte lijn komen te liggen. Belangrijk is wel om te beseffen dat machinaal bestraten alleen met de standaard klinkers en patronen kan.

Goede kwaliteit, voordelige prijs
Bij Mekro Bestratingen hebben we de juiste apparatuur. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat onze werknemers zo min mogelijk belast worden en dan hun werk minder zwaar wordt. Voor u als klant heeft dat voordelen. Met machinale bestrating krijgt u het beste resultaat, terwijl u er een scherpe prijs voor betaalt. Doordat het minder lang duurt om op deze manier een straat aan te leggen en doordat het minder tijd en arbeid vergt van onze werknemers, kan er meer werk verzet worden in een kortere tijd. Ook voor u is deze manier van bestraten dus heel voordelig! Machinaal bestraten is dus snel en voordelig. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Het beste resultaat
Mekro Bestratingen streeft alleen naar het allerbeste resultaat. Machinaal bestraten kan er voor zorgen dat straten en pleinen nog beter en zorgvuldiger worden aangelegd dan wanneer dit met de hand zou gebeuren. Bij Mekro Bestratingen hebben wij de beschikking over de juiste machines om machinaal te kunnen bestraten. Ook voor u is dit voordelig, want wanneer er een machine kan worden gebruikt, dan gaat de prijs voor het bestraten omlaag. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we de beste kwaliteit kunnen leveren tegen de scherpste prijs.