Steengoed in (Sier)bestrating

6 dagen per week geopend

Snelle levering

400 likes op Facebook

Mekro Bestratingen werkt met vakkundig personeel en zij werken uiteraard met de best beschikbare apparaten en machines om een bestrating tot een succes af te ronden. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid tot het huren van machines. Machineverhuur bij Mekro Bestratingen betekent kwalitatief hoogwaardige machines, die regelmatig getest worden voordat deze uitgeleend worden.

Machines voor de klant
Allereerst zijn wij in het bezit van een Takeuchi TB 175 midi graafmachine. Deze machine is uitgerust met een vacuüm systeem. U kunt bij ons tevens terecht voor het huren van mini shovels en kranen. Voor het schuiven van sneeuw zijn er grote, middelmatige en kleine machines in de aanbieding. Voor de grote klussen met betrekking tot het verplaatsen van grond, ofwel grondverzet, is wat groter gereedschap nodig. Mocht u zelf de expertise in huis hebben en graag zelf grote hoeveelheden grond willen verplaatsen of verwijderen, dan kunnen wij u hierbij helpen. Wij helpen u bij het selecteren van de beste machines. Wij kijken hierbij naar het materiaal dat u gaat bewerken of (ver)plaatsen en aan de hand hiervan stellen wij u de meest geschikte machines voor. Machineverhuur bij Mekro Bestratingen gebeurt uiteraard in complete overeenstemming en in goed overleg met de klant. Wij zien graag dat u tevreden terugkomt met het gebruikte product. Als u achteraf toch niet tevreden bent met uw gehuurde machine of als de machine niet goed functioneert ten tijde van gebruik, dan krijgt u, in overleg, uw geld terug.

Machineverhuur inclusief diensten
U kunt machines huren bij ons inclusief vakmensen om deze te besturen. Als u op zoek bent naar een leverancier voor bestrating, projectbestrating, sierbestrating en grondverzet, zorgen wij ervoor dat de juiste mensen met de bijbehorende specialismen uw terrein komen bestraten. Voor meer informatie over machineverhuur of eventuele vakmensen die de bestrating realiseren met deze machines, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.